Négy hónap után, trükkösen árulta el a kislánya nevét a szupermodell

"Manus x Machina: Fashion In An Age Of Technology" Costume Institute Gala GettyImageRank1 People HORIZONTAL Waist Up USA New York City Art Museum ART Metropolitan Museum Of Art - New York City Two People Females Photography FASHION Arts Culture and Entert
NEW YORK, NY - MAY 02: Zayn Malik (L) and Gigi Hadid attend the "Manus x Machina: Fashion In An Age Of Technology" Costume Institute Gala at Metropolitan Museum of Art on May 2, 2016 in New York City. Mike Coppola/Getty Images for People.com/AFP
Vágólapra másolva!
Végre kiderült, hogy mi a neve Gigi Hadid és Zayn Malik első gyerekének.
Vágólapra másolva!

Tavaly szeptemberben született meg Gigi Hadid szupermodell és a One Directionből ismert Zayn Malik első gyereke, akiről eddig csak annyit lehetett tudni, hogy kislány, a nevét nem árulták el.

Zayn Malik és Gigi Hadid Forrás: AFP/2016 Getty Images/Mike Coppola

A szülők egyébként is óvják a gyereket, eddig az Instagramon is csak olyan fotókat mutattak róla, amelyeken nem látszott az arca – így a neve mellett azt sem lehetett tudni, hogy melyik híres szülőre hasonlít.

Most legalább a gyerek neve kiderült, Gigi Hadid azonban igen trükkös módon árulta el: ahelyett, hogy új Instagram-posztban közölte volna az információt, egyszerűen átírta a közösségi oldalon a bemutatkozását. Itt most már az szerepel, hogy "Khai's mom", vagyis "Khai mamája", a kislányt tehát Khainak hívják:

Forrás: Instagram/Gigi Hadid