Magyar sztárok, akik a válás után is jóban maradtak

Curtis, Mádai Vivien, Wolf Kati, Stóhl András
Vágólapra másolva!
A médiában gyakran látni, hogy a válást követően a felek a bulvárlapokon és tévéműsorokon keresztül üzengetnek egymásnak, és beavatják a nyilvánosságot a veszekedésekbe, a válóper részleteibe. Vannak olyanok a magyar sztárvilágban, akik békésen, csendesen intézték a szétválást, sőt, máig jóban maradtak az exükkel. Pintér Tibor és Janza Kata évtizedek óta barátok, Mádai Vivien a válás bejelentésének másnapján családi képet mutatott, de Curtis és Stohl András is jóban van egykori feleségével.
Vágólapra másolva!

Curtis és Széki Kriszti

Tavaly nyáron sokakat megdöbbentett Curtis bejelentése, melyben tudatta, hogy feleségével, Krisztivel úgy döntöttek, elválnak. A házasság csupán egy évig tartott, és egy közös gyerekük született. "Elmúlt a szerelem, van ilyen, de szeretjük, tiszteljük egymást. Nem kívánhatnék jobb édesanyát a kisfiamnak, hálás vagyok a sorsnak, hogy Kriszti a gyermekem anyukája" - írta akkor a rapper.

Bár Curtis új párja kapcsán üzengettek egymásban a lapokon keresztül, komolyabb összetűzést ez sem okozott köztük. A kisfiú miatt máig rendszeresen találkoznak, sőt, közös, családi képeket is megoszatnak a közösségi oldakon.

Mádai Vivien

A TV2 műsorvezetője csak a napokban jelentette be válását, de úgy tudni, már egy ideje nem élnek együtt fogorvos férjével. "Életem egy meghatározó szakasza most véget ért. Nem volt könnyű meghozni ezt a döntést, de mostantól külön utakon folytatjuk tovább. Tesszük mindezt a legnagyobb barátságban és békességben, közös gyermekünk érdekében, aki mindkettőnk számára a legfontosabb" - mondta Mádai Vivien a válásról.

A bejelentés után közös, családi képen mutatta meg, hogy a közös gyerek miatt továbbra is összetartanak, ezt az oldalán lehet csak megnézni.

Wolf Kati

Az énekesnő nem szokta a nyilvánosság elé tárni a magánéletét, pont ezért volt megdöbbentő, mikor 2019-ben elárulta, hogy 20 év után a válás mellett döntöttek a férjével, és már hónapok óta nem is laknak együtt.

Forrás: Wolf Kati/Instagram

"Mivel Ákossal nagyon jó viszonyban maradtunk, továbbra is együtt neveljük a gyerekeinket, ez nagyon fontos mindannyiunknak. Velük kapcsolatban mindig mindent ugyanúgy megbeszélünk, mint eddig, közös programokat is csinálunk négyesben" - mondta akkor, és azt is elárulta, hogy pszichológus segítségére is szükségük volt.

Lapozzon, és nézze meg a többieket is!