Hivatalos Jennifer Lopez és Alex Rodriguez szakítása

(FILE) Jennifer Lopez and Alex Rodriguez Retain JPMorgan to Raise Money for Mets Bid USA United States IDSOK America NurPhoto California CA LA West Coast Los Angeles County Hollywood Beverly Hills Carpet Arts Culture Editorial Attending Celebrities Full L
(FILE) Jennifer Lopez and Alex Rodriguez Retain JPMorgan to Raise Money for Mets Bid. Retired baseball star Alex Rodriguez and his fiance, recording artist and actor Jennifer Lopez, have retained JPMorgan Chase to raise capital for a possible bid on the New York Mets, people familiar with the matter said. BEVERLY HILLS, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - FEBRUARY 24: Singer/actress Jennifer Lopez (wearing Zuhair Murad Couture) and boyfriend/American retired Baseball shortstop Alexander Rodriguez arrive at the 2019 Vanity Fair Oscar Party held at the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 24, 2019 in Beverly Hills, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto) (Photo by Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Megpróbálták újra, nem működött, barátok akarnak maradni. 
Vágólapra másolva!

Idén március közepén több amerikai lap írt Jennifer Lopez és Alex Rodriguez szakításáról, a sztárok párkapcsolatait számon tartó Whosdatedwho.com oldalon pedig egyedülállóként szerepeltek mindketten. Rodriguez a cikkek után határozottan állította pár fotósnak, hogy "nem szingli", és Instagram-sztorija tanúsága szerint el is utazott a Dominikai Köztársaságba, ahol Lopez akkor dolgozott.

A pár később kiadott egy közös nyilatkozatot, miszerint dolgoznak a problémáikon, rendbe akarják hozni a kapcsolatukat. A People-nek egy hozzájuk közeli forrás is nyilatkozott márciusban, szerinte Lopezéknél csakugyan szóba került a szakítás, de nem jutottak el odáig. Felröppent a pletyka arról is, hogy Rodriguez megcsalta Lopezt a Southern Charm egyik szereplőjével, Madison LeCroyjal, de a People-nek mesélő barátjuk szerint nem emiatt éltek át nehéz időszakot.

A pagesix.com szerint vége a találgatásoknak, bejelentették, hogy barátok szeretnének maradni, és sok közös ügyük van, vállalkozások is. A szerelemnek tehát vége, de együtt dolgoznak a tervek szerint. "A legjobbakat kívánjuk egymásnak és a másik gyermekeinek is" - közölték. A popsztárnak és a sportolónak is két-két gyereke van, más partnertől.

A baseballsztár 2019-ben jegyezte el az énekesnőt, az esküvőt viszont kétszer is elhalasztották, állítólag a járvány miatt. Itt talál ragyogó képeket Jennifer Lopezről.