Kiderült, miért szakított élettársával Jennifer Lopez

(FILE) Jennifer Lopez and Alex Rodriguez Retain JPMorgan to Raise Money for Mets Bid USA United States IDSOK America NurPhoto California CA LA West Coast Los Angeles County Hollywood Beverly Hills Carpet Arts Culture Editorial Attending Celebrities Full L
(FILE) Jennifer Lopez and Alex Rodriguez Retain JPMorgan to Raise Money for Mets Bid. Retired baseball star Alex Rodriguez and his fiance, recording artist and actor Jennifer Lopez, have retained JPMorgan Chase to raise capital for a possible bid on the New York Mets, people familiar with the matter said. BEVERLY HILLS, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - FEBRUARY 24: Singer/actress Jennifer Lopez (wearing Zuhair Murad Couture) and boyfriend/American retired Baseball shortstop Alexander Rodriguez arrive at the 2019 Vanity Fair Oscar Party held at the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 24, 2019 in Beverly Hills, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto) (Photo by Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Nem tudott már bízni a férfiban.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, hivatalosan is szakított Jennifer Lopez és Alex Rodriguez, pár napja bejelentették, hogy barátok szeretnének maradni, és sok közös ügyük van, vállalkozások is. A szerelemnek tehát vége, de együtt dolgoznak a tervek szerint. "A legjobbakat kívánjuk egymásnak és a másik gyermekeinek is" - közölték. A popsztárnak és a sportolónak is két-két gyereke van, más partnertől.

Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

A People magazinnak bennfentesek elmondták, hogy a végső szót Jennifer Lopez mondta ki, aki már nem bízott a férfiban. Sokan pletykálták, hogy a sportoló megcsalta őt, de a párhoz közel állók szerint inkább az volt a baj, hogy megjelent a félelem és a bizalmatlanság a kapcsolatukban. „Barátok maradnak, de egyértelműen külön utakon folytatják az életet.

de ő nem az a nő, aki csak ül és sír. Mindig is a gyerekei tették őt igazán boldoggá" – magyarázta egy bennfentes. Lopeznek 13 éves ikergyerekei vannak volt férjével, Marc Anthonyval.