Gönczi Gábor terhes felesége is beoltatta magát koronavírus ellen

Gönczi Gábor és felesége, Ildikó
Vágólapra másolva!
A Tények híradósának terhes felesége alaposan átbeszélte a lehetőségeket a férjével és az orvosaival, végül ő is az oltás mellett döntött.
Vágólapra másolva!

Ildikó kislányt vár, és úgy határozott, hogy a biztonságuk érdekében beoltatja magát a koronavírus elleni vakcinával. "Nagyon sokáig figyeltük a híreket ezzel kapcsolatban, és sokáig azt mondtuk, hogy nem oltatjuk be Ildit, mert félünk.

Utána rengeteg interjút elolvastam, és mindenki azt nyilatkozta, hogy be kell oltani a kismamákat. A magzatra semmiféle negatív hatással nincs a vakcina, az biztos" - mondta a Mokkában Gönczi Gábor, aki az elsők közt regisztrált, és már megkapta a védőoltást.

Felesége amiatt aggódott csak, hogy a születendő kislányukra milyen hatással lesz a vakcina, de egyértelmű választ kaptak annak tekintetében, hogy ettől egyáltalán nem kell tartaniuk.

Július végén érkezik a kislányuk, akinek a nevét már kiválasztották, de egyelőre titokban tartják. "Nekem volt egy nevem, amit leírtam nyolcadikos koromban, és Ildivel úgy döntöttünk, hogy azt a nevet választjuk a lányunknak. Nagyon szoros kapcsolatban állunk a babával, Ildinek szép nagy már a pocakja. Áron sokáig fiútestvért akart, de most már várja a kishúgát" - árulta el.