Apás szülés lesz Gönczi Gáboréknál, már nagyon készülnek

Gönczi Gábor és felesége, Ildikó
Vágólapra másolva!
Nagyjából egy hónap múlva születik Gönczi Gáborék második gyereke: már nagyon készülnek a feleségevel, gyakorlatilag az egész házat átalakították.
Vágólapra másolva!

Gönczi Gábor és felesége, Ildikó második gyereke kislány lesz, akinek az érkezését már nagyon várják, a TV2 híradósának nem is kérdés, hogy ő is bent lesz majd a szülésnél a szülőszobában.

"A természetes szülés híve vagyok. Nem félek, mert tudom, mire számíthatok. Jobban aggódnék, ha kiderülne, hogy császározni kell. A szívemben azt érzem, hogy sokkal jobb a babának és a mamának is, ha együtt mennek át ezen az első közös úton. Alternatív vajúdási elemek nem lesznek, talán labda lesz bent, ami a legextrémebb, de ahhoz ragaszkodom, hogy Gábor most is fogja vajúdáskor a kezem, és biztasson. Ő egy valóságos dicsérőgép" – idézte a Hot! magazinnak nyilatkozó Ildikót a Ripost.

Gönczi Gábor és felesége, Ildikó Forrás: Facebook/ Gönczi Gábor

Gönczi közben a házátalakításról mesélt a lapnak, nem csak új gyerekszobát alakítottak ki: "Azt hittem, csak lehozzuk a padlásról a babaágyat, de mire kettőt néztem, már egy teljes focicsapatnyi szakember vonult fel hirtelen nálunk a kőművestől a gipszkartonozóig... Végül kiderült, hogy az egész felső szintet átépítjük. Mindig belátom, hogy igaza van, mert sokszor bizonyította, hogy két lépéssel előttem jár a tervezésben."

A házaspár egyébként nem zárkózik el harmadik gyerektől sem: "Bennünk van az, hogy három gyerekünk legyen. Ha harmadikat szeretnénk, legközelebb nem hagyhatunk ekkora korkülönbséget" – mondta Gönczi.