Újabb sztár kapott csillagot a hollywoodi Hírességek Sétányán

72nd Annual Directors Guild Of America Awards Horizontal
Terry Crews attends the 72nd Annual Directors Guild Of America Awards at The Ritz Carlton on January 25, 2020 in Los Angeles, California. (Photo by FPA / Full Picture Agency / Full Picture Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
A népszerű színész nagyon változatos életutat járt be, ugyanis volt már akcióhős, vígjátéksztár, reklámarc, videójáték karakter, műsorvezető, csúcskategóriás bútorterverző, gyerekkönyv-illusztrátor és amerikai focista is.Filmes avagy sorozatos karrierjét tekintve szerepelt a Brooklyn Nine-Nine című sitcomban, a Mindenki utálja Christ! című vígjátékban és a Feketék fehérenben is. Ennek tükrében nem meglepő, hogy karrierje előtt tisztelegve csillagot kapott a hollywoodi Hírességek Sétányán - fogalmaz a Tények.hu.
Vágólapra másolva!

"Nagyra értékelem ezt, és hadd mondjak el valamit, a java még hátravan!" - közölte a születésnapos színész az átadón, majd táncra perdült a csillaga felett.

- mesélte a Variety-nek a színész.
"Crews a rajongók kedvence, akik biztosan nagyon boldogok lesznek, hogy láthatják majd a csillagát a Sétányon" - mondta Ana Martinez, a hollywoodi Hírességek Sétányának producere.
A sztárt még a nagymamája is elkísérte a neves átadóra.