Metzker Viktória: Hiába repedt el a bordám, meg akartam csinálni

Metzker Viki, Márki Norbert, Dancing with the Stars
Vágólapra másolva!
Szombat este elindult a TV2-n a Dancing with the Stars második évada, melyből elsőként Metzker Viki és profi táncpartnere, Márki Norbert estek ki. A DJ-nek az egyik próbán megrepedt a bordája, az orvosa nem tanácsolta, hogy sokat mozogjon, de örül, hogy végigcsinálta az élő show-t.
Vágólapra másolva!

"Ma a kezembe került ez a kislánykori képem... De ha lapoztok, láthatjátok, hogy a tegnapi Dancing with the Stars műsorában előadott táncunk közben ugyanez a csillogás ott volt a szememben.Fura látni, hogy mennyi mindenen vagyok már túl. Mennyi sikerélményt, tapasztalatot szereztem eddig, és ettől én rohadtul boldog vagyok, hiszen erről szól az élet! Élni kell és élvezni! Hiába repedt el a bordám, hiába tudtam, hogy nem lehetnek akrobatikus elemek a koreonkban, meg akartam csinálni, mert imádtam ezt az egész műsort!

De megrázom magam és megyek tovább!" - kezdte a bejegyzést az Instagramon a TV2 műsora után.

"Büszkén szerepeltünk tegnap és nem adtuk fel egy héttel az élő show előtt! Egy napunk volt felkészülni a változtatott koreoval, és hálás vagyok a tánc páromnak, hogy ennyi energiát tett bele az elmúlt két hónapba! Köszönöm, zseniális tanárom voltál, és most már tudok mambozni is. (...) Most a következő 1,5 hétben a gyógyulásé, a pihenésé a szerep, aztán visszatérek oda, ahol a legjobban érzem magam, a DJ pultba!" - üzente.