Dancing with the Stars: Molnár Andrea és Stohl András is készül az emlékek éjszakájára

Dancing with the Stars
Vágólapra másolva!
A Dancing with the Stars még versenyben lévő kilenc híressége szombaton az emlékek éjszakáján életük egy-egy meghatározó momentumára emlékezve táncolnak majd. Drámai és megható pillanatokban nem lesz hiány a TV2 táncos showműsorában, amit nem csak a párosok várnak már nagyon, hanem a produkció műsorvezetői és zsűritagjai is. Ennek apropóján Molnár Andrea és Stohl András is felidézte életének egy-egy meghatározó pillanatát.
Vágólapra másolva!

Molnár Andrea így mesélt élete egyik nagy élményéről: "A zenéhez fűződő viszonyom akkor kezdődött, amikor születésnapomra megkaptam a régen vágyott sárga walkmanemet.

Mivel eleinte nem volt saját kazettám, így a nagyszüleimnél hallgattam rongyosra Vincze Lilla Szállj velem című dalát, de Amanda Lear is nagy kedvencem volt az ő kazettáik közül" - mesélte.

Forrás: Molnár Andrea

"Aztán amikor már magam választottam zenét, akkor az abszolút kedvenc a Fila RapJam volt, az Animal Cannibals és természetesen a Rapülők" - tette hozzá.

Stohl Andrásnak két történet is eszébe jutott: "Nagyon sok emléket lehetne felidézni, de a pályafutásom szempontjából két momentum ugrik be. Az első a Meseautó, ez volt az első olyan közönségfilm, ami hatalmas sikert hozott, és a mai napig folyamatosan játszák a televízióban."

Forrás: Meseautó

"A másik a színházi életem csúcspontja, a Mephisto. Megkaptam a kritikusok díját és ez volt a Nemzeti Színházban az utolsó előadásom - árulta el.