Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Kínos, megalázó emléket mesélt el Vomberg Frigyes, a TV2 séfje

Vomberg Frigyes, Séfek séfe
Vágólapra másolva!
Kétségtelen, hogy Vomberg Frigyes a leghangosabb a Séfek séfe három mestere közül, de a kitörései mögött sosincs igazi harag.
Vágólapra másolva!

Hallhatták már a nézők magából kikelve ordítani Wolf Andrást és Krausz Gábort is, de ha Vomberg Frigyesnél szakad el a cérna, akkor mindenki összerezzen. "Meglehet, hogy én vagyok az a séf, aki a leginkább hordozza magában az úgynevezett régi iskolát, vagyis én vagyok az, aki a leginkább igyekszik fenntartani a katonás rendet és hierarchiát a konyhában, de egyébként András és még Gábor is ebben a rendszerben nevelkedett, és ők is ezt adják tovább.

A konyhában alapvetően szeretjük egymást, és nem is működne másképpen" - kezdte a Ripostnak Vomberg Frigyes.

Forrás: TV2

"Az a helyzet, hogy néhány mesterem arca még ma is úgy lebeg felettem egy-egy nap végén, mint ahogyan egy jedi sziluettje a padavanja felett. Szinte hallom, ahogy megkérdezik, úgy főztél ma, hogy minden vendéged elégedetten távozott? És persze minden nap eszembe jut az a nap is, amikor a séfem megkóstolta az ételt, amit aznap rám bízott, majd közölte, hogy fogjam a lábost és öntsem a tartalmát a csatornába. Ezt persze nem urizáló jó modorban tette, hogy finoman fogalmazzak. Még ma is érzem a tarkómon a szánakozó pillantásokat, amiket addig kaptam, amíg elkullogtam a csatornáig" - idézte fel a TV2 gasztrorealityjének séfje.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről