Elárulták a magyar sztárok, hogy hány nővel feküdtek le és többen azt is, hogy kivel

berki krisztián
gundel takács gábor
hajdú péter
Vágólapra másolva!
Néhány magyar sztár beavatta a nyilvánosságot az intim titkaiba, és elárulta, hogy hány nővel bújt ágyba: Hajdú Péter például nyíltan rákérdezett a számra a saját tévéműsorában Gundel Takács Gábornál, és ő maga is elmondta, hogy nagyjából száz szexuális viszonya volt az életében. Berki Krisztán ágyában több ismert nő is megfodult, és van, aki ezres nagyágrendről beszélt. Puskás Péter 500-as száma is nehezen hihető. 
Vágólapra másolva!

Hajdú Péter

Hajdú Péter a saját tévéműsorában a napokban elárulta, hogy több mint száz nővel volt viszonya. "Hosszú távú nem volt olyan sok, az olyan tíz" - fűzte hozzá a vallomáshoz. A műsorvezető felesége Sarka Kata volt, majd a válás után nyitott volt az egyéjszakás kalandokra, de már újra komoly kapcsolata van, menyasszonyával az első közös gyereküket várják.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Gundel Takács Gábor

A műsorvezető Hajdú Péter vendége volt az Összezárva című műsorban, és ugyanabban a részben vallott ő is az exei számáról, ahol Hajdú.

A műsorból kiderült, hogy Gundel Takács Gábor felesége előtt 4-5 másik nővel volt együtt.

Fotó: Koncz Márton

Klapka György

Kevesen tudják, de Klapka György nemcsak az üzletet tekintve falta nagykanállal az életet, hanem a nők terén is telhetetlen volt. Az üzletember maga vallott erről Kiss Pál A Klapka címû, 1993-ban megjelent könyvében.

Fotó: Nagy Attila [origo]

Ötször nősült, de állította, összesen több mint ezer nő fordult meg az ágyában, agglegényként pedig három-négy nővel élt együtt rendszeresen.

Öt felesége volt, de ő csak hármat tartott számon: Koltai Marit, Mary Zsuzsit és utolsó feleségét, Kiss Máriát. Második feleségével, Koltai Marival állítólag igazi vad, hippi életmódot folytattak, Klapka pedig sosem tagadta, hogy ennek a gruppenszex is szerves része volt.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!