Iszonyú kárt tett egy szállodai szobában a modell fia, a vérét is szétkente

19th Annual Elton John AIDS Foundation's Oscar Viewing Party - Arrivals Celebrities Award Oscar's Oscar Oscars GettyImageRank3 Vertical RADIO
WEST HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 27: Model Katie Price arrives at the 19th Annual Elton John AIDS Foundation's Oscar viewing party held at the Pacific Design Center on February 27, 2011 in West Hollywood, California. Frederick M. Brown/Getty Images/AFP (Photo by Frederick M. Brown / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Katie Price brit modell, tévés szemlyiség egy karibi nyaralásról mesélt. 
Vágólapra másolva!

A Harvey and Me című könyvében Katie Price elmesélt egy sztorit, hogy mennyire nehéz legidősebb fiával bárhová menni. A fiú gyakorlatilag elpuszította a szobáját, amikor a karibi Saint Lucia szigetén nyaraltak. A modell szerint folyton a falakat rúgdosta, így ütött lukakat bele, amúgy pedig az a szokása, hogy addig tépkedi a bőrt a lábán, míg vérezni nem kezd. Így bőven került vér a falra és az ágyneműre is. "Szóltam is a szállodának, hogy fizetem a kárt. És nem volt olcsó" - tette hozzá Price. Korábban Harvey már összetört tévéket és iPadeket is otthonukban.

Katie Price egykoron Forrás: Getty Images via AFP/2011 Getty Images/Frederick M. Brown

Az ötgyerekes anyának Harvey fia okozza a megtöbb nehézséget, ami annyiban érthető, hogy Prader Willi szindrómás, azaz kényszeresen falánk, mellette autista, ráadául félig vak is.