Kislánya bölcsődei élményeiről és egy nagy döntésről mesélt Tóth Gabi

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Az szerette volna Tóth Gabi és Krausz Gábor, ha kislányuk idén ősszel bölcsődébe megy - sajnos ez nem jött össze. 
Vágólapra másolva!

Az énekesnő májusban talált egy remek bölcsődét, úgy gondolta, oda jár majd a gyerek ősztől, nem hitte volna, hogy a covid megint közbeszól. "Pár hete tartottunk egy próbanapot, ahol a gondozók mind olyan szeretettel vették körül Hannit, hogy azonnal elvarázsolták. Abban is biztos vagyok, hogy a gyerekeknek 100 %-os radarjaik vannak azt illetően, hogy ki a valóban jó ember és ki az, aki csak el akarja hitetni. Itt pedig

ez a tökéletes hely számára (nem mintha előtte lett volna bennem kétség). Tehát ez a bizonyos próbanap, ami valójában kb. fél óra volt, csodálatosan sikerült és mi izgatottan léptünk ki a bölcsi ajtaján, tudva, hogy hamarosan elkezdjük a beszoktatást" - kezdte a sztorit Tóth Gabi.

Tóth Gabi Forrás: Instagram

Pár nap múlva azonban Hanni lánya belázasodott és kezdetét vette egy tíznapos betegség. "Először ő, majd hamarosan én is követtem. Még nincs egy éve, hogy az egész család covidos volt, úgyhogy mondhatjuk, élénken él bennem a szörnyű emlék, ezért persze eléggé megijedtem, de szerencsére hamar kiderült, hogy „csak" egy közönséges vírus. Mindenesetre nem volt kellemes, így felhívtam egy nagyon kedves orvos ismerősömet, hogy megkérdezzem, mivel tudnám Hanni – és természetesen az egész család – immunrendszerét jól megerősíteni, hogy felkészüljünk a közösség esetleges veszélyeire" - folytatta.

Az orvos óvatosságra intette. "Rákérdeztem, biztosan jól vettem-e ki a szavaiból, hogy most nem javasolja a bölcsit. És akkor kerek perec azt mondta: Kedves Gabi, sajnos jól értetted. Én most nem ajánlom, hogy elkezdjétek a bölcsődét, de hidd el, semmiről nem fog lemaradni... (...) Mivel sosem adom fel könnyen, azért a biztonság kedvéért felhívtam pár kisgyerekes barátnőmet, akik megerősítették, hogy

sőt, van olyan barátnőm, ahol szeptember eleje óta mindössze két hetet volt bölcsődében a gyerek. Ekkor már tudtam, hogy nincs értelme küzdeni, Hanni nem fogja most elkezdeni a bölcsit" - írta a Család.hu-n vezetett blogjában.

"Megint csak hálát adok az égnek, hogy mi családilag meg tudjuk oldani Hanni felügyeletét. El sem tudom képzelni, mit tesznek azok a szülők, ahol a nagyszülők távol vannak, vagy egyszerűen csak bármilyen okból nem tudnak részt vállalni az unokák életében" - tette hozzá. A teljes poszt itt olvasható.