Kislánya kérdőre vonta Császár Elődöt: Papa, te megöltél valakit?

Császár Előd
Vágólapra másolva!
Az énekes, DJ 1998. decemberében halálos közlekedési balesetet okozott, a Szilágyi Erzsébet fasoron autójával megcsúszott és karambolozott egy rendőrautóval, amelynek vezetője, egy 25 éves rendőrtiszt meghalt.
Vágólapra másolva!

Császár Előd a mai napig összerezzen, ha a több mint két évtizeddel ezelőtti halálos végkimenetelű autóbalesetére gondol. Akkor találkozott először a halállal, amikor a szemei előtt halt meg az a fiatal rendőr, aki az ő hibájából veszítette életét. Az egykori popsztár eltöltött egy éjszakát az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban, ahol felidézte az 1998 decemberében történt szörnyű balesetet, az azt követő meghurcoltatást, és arról is mesélt, milyen lelki sérüléseket hagyott benne a tragédia - írta a Bors.

Császár Előd TV2

Csaknem egy évig pszichiáterhez járt, nem tudja kitörölni máig az emlékeiből, amikor a fiatal férfi a szeme előtt halt meg. Talán mégis a legnehezebb az volt számára, amikor kislánya kérdőre vonta Császár Elődöt: Papa, te megöltél valakit? A megrázó vallomás részletei a pénteki Borsban olvasható.