Titkos esküvők, rejtőzködő vendégek, furcsa fotók - így házasodtak idén a magyar sztárok

Vágólapra másolva!
Az év egyik legnagyobb esküvője Majkáé volt, aki tíz év után vette feleségül Majoros Hajnit, akivel két közös gyerekekük is született már - próbálták a legnagyobb titokban tartani a nagy nap részleteit, de mivel a sztárvilág nagy része jelen volt, sok minden kiszivárgott. Szintén titokban házasodott 2021-ben Dér Heni is, mint ahogy Bereczki Zoltán is csak utólag mondta el, hogy újra házas. Nézze meg, melyek voltak az év magyar sztáresküvői!
Vágólapra másolva!

Majka

Az év egyik legnagyobb esküvője Majkáé volt, aki tíz év után vette el két fia édesanyját, Majoros Hajnalkát. Sokáig nagy volt a titkolózás, csak utólag szivárogtak ki fotók és részletek a háromnapos eseményről. "Az esküvőn voltak tökéletes, tökéletesebb, illetve legtökéletesebb pillanatok. No, meg persze a legeslegtökéletesebbek" - írta a feleség a fotók mellett az Instagramján.

Az esküvőre ova a celebvilág színe-java hivatalos volt, de az újságokat igyekeztek távol tartani: "Leszedem a kamerás drónotokat, ha idejöttök" – üzente a rapper, aki állítólag beszerzett egy kémfilmekbe illő kütyüt, amely hatástalanítani képes a közelébe repülő légi felvevőket.

Dér Heni

Nem vártak túl sokat az esküvővel Dér Heniék, 2020 őszén volt az eljegyzés, 2021 elején pedig kimondták egymásnak az igent. Bár a koronavírus átírta terveiket, elmondásuk szerint a titkos ceremónia rendkívül megható volt.

Dér Heni szülei egy héttel az esküvő előtt elkapták a koronavírust, így ők online követték a ceremóniát, a maszk pedig kötelező volt a járványhelyzet miatt, a vendégeknek az egész esküvő alatt viselniük kellett.

Dallos Bogi

Utólag több képet is mutatott a kíváncsi rajongóknak Dallos Bogi az Instagramján. "Ő itt a férjem, Puskás-Dallos Péter! Én Puskás-Dallos Boglárka, pedig a világ legboldogabb felesége vagyok" - írta az énekesnő, aki két albumot is megosztott az oldalán.

Dobó Ági

Az egykori szépségkirálynő az Instagram-oldalán jelentette be, hogy hivatalosan is összekötötte az életét gyermekei apjával.

"Hogy mi az, amit magamból nem adtam még Neked? Hiszen adtam éveket, könnyeket, szeretetet, szerelmes estéket, boldogságot, gyerekeket, bizalmat, megbocsátást, és emlékeket. Ma pedig egy új fejezetet, és vele egy új nevet. Dr Kis-Dobó Ágnes&Kis-Dobó Csaba lettünk" - írta az oldalán.

A cikk a második oldalon folytatódik! Lapozzon, és nézze meg a többieket is!