Balázs Fecóval énekel Janicsák Veca

Janicsák Veca
Vágólapra másolva!
Május 30-án újra képernyőre kerül a TV2 CSR Hungary-díjas jótékonysági gálaestje, a Neked énekelek. A nagyszabású zenés műsorban ezúttal a koronavírus árváinak gyűjtenek majd, és a legnagyobb hazai sztárok szórakoztatják a nézőket. Janicsák Veca egy különleges technikának köszönhetően énekel duettet a tavaly november 26-án elhunyt Balázs Fecóval.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő többször is egy színpadon állhatott a legendás zenésszel, akinek nagy tisztelője. A Borsnak mesélt arról, milyen volt vele a közös munka: "Szerencsésnek érzem magam, hogy egy ekkora legendával többször is volt alkalmam együtt dolgozni. Mindig szeretettel fogadott, szakmailag bízott bennem, ezáltal a közös munka is gördülékeny volt."

Forrás: Janicsák Veca/ Instagram

Az énekesnő nincs könnyű helyzetben, hiszen a gyereknapi adománygyűjtő gálaesten Balázs Fecóval sajnos már valós jelenléte nélkül fog énekelni.

A duett alapvetően egy páros műfaj, ahol mindig ránézhetsz a másikra, létrejön közöttetek egyfajta kapcsolódás a színpadon, itt viszont erre nem lesz lehetőség, de igyekszem majd kellő alázattal és a Fecó iránti tisztelettel megvalósítani ezt a feladatot" - mondta.

"Megtisztelő számomra, hiszen itt nem csupán énekesnőként lehetek jelen, de egy jó ügy mellett is kiállhatok. Ráadásul az utóbbi időszak egyetlen zenésznek sem volt könnyű, így minden lehetőség, amikor színpadra állhatunk, most különösen nagy ajándék. Emellett a zenei szakma pozitív megítélését is erősítik az ehhez hasonló kezdeményezések" - tette hozzá.