Egy férfi miatt fogyott húsz kilót Liptai Claudia

Liptai Claudia
Vágólapra másolva!
Sokan szerelmi bánatukban esznek, ő másképp dolgozta fel a fájdalmat.
Vágólapra másolva!

"Kevés téma van, amely kényes számomra, de a diéta az. Az a helyzet, hogy sok mindenben van önuralmam, de a diéta nem tartozik közéjük. Valószínűleg a genetika és a gyerekkorom is hozzájárul, de én örömömet lelem az ízekben, az evésben.

azt is csak egy szerelmi bánat miatt. Akkor lement húsz kiló. Ugyanakkor még nem találtam meg azt a diétát, amely hosszú távon bevált, amelyben hiszek, és amely jó a testemnek is" – mondta el Liptai a Sláger FM-en hallható ÉdesKettesben.

Liptai Claudia Forrás: Liptai Claudia

Elképzelhető, hogy egy húsz évvel ezelőtti történetre utalt, amikor még a Csíííz című műsorban szerepelt, ahol egy háttérmunkásként dolgozó férfibe szeretett bele, aki nem vállalta kapcsolatukat és végül másik nőnek udvarolt. Ez nagyon megviselte Claudiát, bele is fogyott ebbe – árulta el a Blikk informátora.

De lehet, hogy későbbi időszakot emlegetetett Claudia a rádióban. "2009-ben vált el Gesztesi Károlytól, amit nehéz időszak előzött meg. Valamikor akkortájt kezdődött nála az érzelmi hullámvasút. Azonban a válóper után nem sokkal

A boldogsága nem tartott sokáig, Daróczi Dávid öngyilkossága újabb mélypontot hozott az életébe. Akkor nagyon lefogyott" – árulta el egy kollégája a Blikknek.