Ördög Nóra: Imádunk kincseket keresni, szeretjük a titkokat

Ördög Nóra
Vágólapra másolva!
Egy hónapja forgatja a TV2 és Ördög Nóra a Bakonyban a Totemet, amely egy kalandreality lesz, sok ismert szereplővel. Kicsit kellemesebb, melegebb májusra számítottak, de minden a terv szerint halad, csodálatos hazai tájakat láthat majd a tévéző. A Ság-hegyen, egy vulkáni kráterben forgattak épp, amikor meglátogattuk a stábot és a műsorvezetőt.
Vágólapra másolva!

Miért fogják nézni a tévézők a Totemet?

- Minden van benne, vér, könnyek, dráma, izgalom... a sportversenyeket is imádjuk nézni, ezért is szeretik nagyon sokan az Exatlont. Gyerekkorunk óta kódolva van bennünk, hogy imádunk kutatni, kincseket keresni, titkokat felfedezni. Nézzük a realityket, azt, hogyan kovácsolódik össze egy csapattá hét egymásnak idegen, különböző habitusú ember. Lesz, akit kirekeszt a közösség, valahol ez egy szappanopera is. Fontos, hogy híres emberekkel történik minden, ráadásul maga

A Ság-hegy is hihetetlen látvány, szép vidék... Ráadásul az ősi mondakörnyezet is közelivé hozza majd a műsort.

Forrás: Ördög Nóra, Instagram

Neked volt ilyen kincskeresős élményed?

- Sokat táboroztam, persze kincskeresés is volt, úgyhogy a műsor kicsit a gyerekkorunkba is visszarepít minket. Sokan szeretik az ilyesmit, a szabadulószobák is nagyon népszerűek, ahol az emberek keresik a kódokat, titkokat. Fejtörőket küldenek egymásnak az emberek, bennünk van a játékosságra való hajlam.

Volt olyan helyszín, amit nem ismertél?

- Az összes szépséges helyszín ilyen volt nekem. Amit mi Totem-hegynek hívunk, ott van Zalahaláp közelében, ott már voltam többször, de pont a hegyen nem. A férjem 40. születésnapjára szerveztünk oda egy meglepetésbulit, de nem tudtam, hogy ott van a közelben egy kilátó. Sok olyan csodás helyszín van itthon, ami mellett elmegyünk, de nem tudjuk, mi van ott valójában... A Bakony szívében például van egy kis erdei tó, olyan, mint a Gyilkos-tó Erdélyben, Hubertlaki-tó a neve, gyönyörű.

Ördög Nóra, Instagram

Esős, hideg lett a május, erre készültél a ruhákkal?

- Már az első forgatási napon megáztam, megfáztam, nem gondoltunk volna, hogy ez a május ennyire hűvös lesz. De ez kellett ehhez a kalandhoz. Ha meleg van, süt a nap, más fények vannak, de a kalandreality, a küzdés szempontjából jó, ha esik az eső, fúj a szél, sáros az erdő, megáradtak a patakok.

Csak a versenyeken, a küzdelmek során találkozol a csapatokkal?

- Egy különleges alkalom volt, amikor meglátogattam őket a szálláshelyükön, mert egyébként csak a ceremóniákon találkozom velük. Persze kíváncsi voltam arra, hogy élnek, és kiderült, hogy otthonosabban, mint amire számítottam... Jó, elég spártai a koedukált jurta, de ahhoz képest szépen éldegélnek ott, otthonossá alakították, belakták.

Forrás: Ördög Nóra, Instagram

Nincs közel a forgatási helyszín az otthonodhoz, naponta hazamész?

- Hazautazom minden nap. Nagyon messze van Diósd, négy óra autózás naponta, de legalább sok telefont el tudok intézni közben. Akarattya közelebb van, az 1 óra 15 perc, hétvégén oda mentem mindig. Azzal, hogy hazajárok, sokat ülök autóban, de nem estem ki a családom életéből egy hónapra, ma is el tudtam indítani a gyerekeket a suliba.