Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Meglepő őszinteséggel vallott édesapjáról Csepregi Éva fia

Csepregi Éva
Vágólapra másolva!
A legutóbbi Filmklubban Csepregi Éva és egyetlen gyermeke, Heatlie Dávid vendégeskedtek, ahol a család, azon belül is az anya-gyermek kapcsolat került a középpontba. A Neoton Família énekesnőjének fia kendőzetlen őszinteséggel számolt be arról, milyen a kapcsolata a szüleivel. Kivételesen a skót származású édesapjához, Bob Heatlie-hez fűződő viszonyáról is vallott.
Vágólapra másolva!

"Bár tudtam, hogy nagyon sok dolog változik majd meg, mégis nagyon vágytam az anyaságra. Már nagy pocakom volt, de az utolsó pillanatokig koncerteztünk a Neoton Famíliával, de miután a fiam megszületett, gyökeresen átalakult az életem. Hároméves koráig gyakorlatilag egyetlen fellépést sem vállaltam" – emlékezett vissza a kismama korszakára Csepregi Éva az M2 Petőfi TV Filmklub című műsorában, ahol a Fiatalok és gyönyörűek leszünk című olasz filmdráma kapcsán invitálták meg fiával, Heatlie Dáviddal egy beszélgetésre. Az anya-fia páros a film apropóján őszintén mesélt a kapcsolatukról a házigazdának, Galán Gézának.

Forrás: Csepregi Éva/Instagram

Dávid ezúttal az édesapjáról, a skót származású dalszerzőről, Bob Heatlie-ről is megosztott néhány gondolatot a műsorban. Kiderült, a zeneszerzés területén ő az egyik legnagyobb példaképe, Bob ugyanis olyan világhírű előadóknak készített már dalt korábban, mint Keith Richards, Shakin' Stevens vagy Aneka.

A másik oldalon pedig az édesanyám a nagy példaképem mint énekes és frontember" – tette hozzá az énekesként, dobosként, zeneszerzőként is dolgozó Heatlie Dávid, akit a közönség A Dal 2019 indulójaként is ismerhet. A beszélgetés további részleteit a Filmklub idézett adásában tekinthetik meg a közmédia nézői.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről