Az élet megy tovább, velem vagy nélkülem - megműtötték az Exatlon sztárját

Deres Ádám
Vágólapra másolva!
"Az élet így működik. Hibák, rossz lépések, döntések, és balesetek. Mindenkivel előfordulnak, ahogyan velem is" - írta oldalára Deres Ádám, aki a második Exatlonban versenyző volt, a harmadikban pedig felkészítő tréner a csapatok mellett.
Vágólapra másolva!
Deres Ádám Instagram, Deres Ádám

A köznyelvben porcleválásokat szoktak említeni, a mai szóhasználatban már helyesebben meniscus-sérülésekre gondolunk. A meniscusok a térdízület belsejében helyezkednek el, a sípcsont ízületi felszínén, arra szorosan tapadnak. "Tegnap sikeresen átestem a térdemet érintő meniscus műtéten, hála Dr. Béres György munkájának. Szerencsére végül a műtét alatt nem volt szükség a keresztszalag pótlására. Megelőzően sokan kérdezték az ismeretségi körömben, hogy félek-e, vagy tartok-e a műtettől.

és a rehabilitáció gondolata foglalkoztatott kizárólag, a műtétet pedig betudtam egy ehhez szükséges lépésnek. Rengeteg dolgom van még, sok mindent szeretnék sportolóként és edzőként az eddigieken felül elérni, hiszen ez az életem évek óta. De azt hiszem ezt tudjátok is. Nincs idő és ok sem szomorkodásra, sem demotiváltságra, hiszen újra ringbe kell szállni, az élet pedig nélkülem vagy velem, de megy tovább..szóval, akkor inkább már velem" - írta közösségi oldalára Deres Ádám.