Vastag Csaba koncertjein komoly sportteljesítményt nyújt

Vastag Csaba
Vágólapra másolva!
Nem az az egy helyben álló előadó Vastag Csaba, hiszen koncertjein annyit mozog, hogy 1200 kalóriát is eléget egy-egy fellépés során. Az énekes a NYÁR 21 műsorában mesélt a készülő új dalokról, amelyeket egyébként már a közönség is hallhatott.
Vágólapra másolva!

Termékeny időszak volt Vastag Csaba életében a koronavírus-járvány miatti bezártság, hiszen befejeztek félkész dalokat, sőt újak is születtek – erről beszélt Vastag Csaba a Duna Televízió nyári magazinműsorában. „Egy dalnak hosszú és rögös útja tud lenni. Amikor megfogalmazzuk még nem olyanok, mint mikor végül felkerülnek egy lemezre, a koncerteken ugyanis még csiszolódnak, élesedik az üzenetük is" – mondta az énekes Rátonyi Krisztának és Fodor Imrének annak kapcsán, hogy koncertjeiken már hallhatók az újdonságok is. Az énekes elárulta azt is, hogy rengeteget ugrál, mozog egy-egy fellépésen, a legutóbbi másfél órás nagykoncerten például 16 ezer lépést tett meg, de 1200-1300 kalóriát is eléget egy-egy ilyen alkalommal.

Forrás: Vastag Csaba

Vastag Csaba az éneklés mellett egészen különleges hobbival is bír, erről is mesélt a NYÁR 21-ben, amely IDE kattintva újranézhető.