Hajdú Péter: Folytatódik az Összezárva, napi, élő, reggeli műsort indít a LifeTV

Hajdú Péter bemutatja új műsorának, az "Összezárva" stúdióját Budaörsön 2020. szeptember 7-én, Hajdú Péter, Összezárva, Life, Life TV, Budaörs, sajtóbejárás
Vágólapra másolva!
Hétköznaponként öt óra saját gyártású műsorral indítja a tavaszi évadot a LifeTV. Napi reality is lesz egy órában, olyan valóságshow-veteránokkal, mint Gáspár Győző, Berki Krisztián vagy Nagy Alekosz.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, látványosan erősödött a LifeTV 2020-ban, és februártól már napi öt órányi saját gyártású műsorral indulnak a nézettségért folyó harcba. „Napi zászlóshajónk lesz a reggeli műsor, az Ébredj velünk!, ez élő, háromórás műsor minden hétköznap, reggel 7-től fél 10-ig vidám, szórakoztató hangulatban, négy műsorvezetővel. A rutinos Ábel Anita, Holdampf Linda, Csonka András és Hajdu Steve kérdezi majd a vendégeket. Fél 10-től 10-ig Joshi Bharat beszélget egy vendéggel, ennek a blokknak a címe Ébredj velünk extra.

gyakran komoly témákról, azaz nem 6-7 perces blokkot kap a vendég, mint a legtöbb reggeli műsorban. Egyfajta portré lesz. Az Ébredj velünk! első vendégeinek listája mostanában áll össze, annyit mondhatok, hogy nagy nevek lesznek" – mondta az Origónak a Media Vivantis Zrt. vezérigazgatója, Hajdú Péter.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Amiről még nem lehetett olvasni sehol, az a Van életünk című reality, ez főműsoridőben lesz látható a csatornán, este hét és nyolc között. Ez scripted reality lesz, olyasmi, mint az Édes élet volt, amely sikerrel ment a TV2-n, ebben különböző ismert médiaszemélyiségek, celebek életét követhetik a nézők. „Szerepelnek benne Berkiék, a Gáspár család, Alekoszék, azaz a reality magyar királyai, velük biztosan számolunk, de lesz egy negyedik szál, ott mások is feltűnnek izgalmas cselekményszálakkal" – jegyezte meg Hajdú Péter.

Ébredj velünk, Life TV LifeTV

Sorozatok lesznek este nyolc és tíz között,

ezek most is nagyon nézettek, marad a Mr. Wrong és az Elsöprő szerelem ebben a sávban. Este tíztől, minden hétköznap jön a Bréking, Demcsák Zsuzsával, Szabó Dórival és Berki Krisztiánnal, ők hárman rotálódnak, de mindig párban lesznek. Ez a talksow már ismert lehet a LifeTV hűséges nézőinek, most annyiban lesz más, hogy a korábbi vendégek helyett, akikkel a témákat megbeszélték a műsorvezetők, újak érkeznek – persze most is ismert emberek.

Az Összezárva díszletlakása Fotó: Szabó Gábor - Origo

Saját műsorát is folytatja Hajdú Péter: „Az Összezárva volt a legsikeresebb ősszel a csatornán, de még a korábbi adások ismétlései is jó nézettséggel mennek. Tíz epizóddal készülünk tavaszra, a listán lévő nevek közül elmondhatom, hogy vendégem lesz Stohl András, Köllő Babett és Zámbó Krisztián is. Persze lesznek még nagy nevek" - ígérte.

Lesz még újdonság a LifeTV-n, de erről a formátumról még nem adnak információt, annyit tudni róla, hogy hétvégére kerül, azaz heti egy adás lehet. A Media Vivantis tehát a fentiekkel készül a tavaszra, de szeptembertől indítanak egy új csatornát a LifeTV és az OzoneTV mellé - majd később ismertetik a tematikát.