Kétszer megerőszakolták, majd öngyilkosságot kísérelt meg a fiatal, magyar rapper lány

Lil G
Vágólapra másolva!
Laskai Lilit, azaz Lil G-t kétszer is megerőszakolták, többször bántalmazták, pszichiátriára került, legutóbb év végén pedig próbált öngyilkos lenni.
Vágólapra másolva!

A nyíregyházi lány 16 évesen lett sztár az interneten a Petőfi Sándor című dallal, amelyet márt több mint 32 millióan néztek meg a YouTube-on. Azóta a karrierje szárnyal, és a legjobb magyar női rapperként tartják számon. Életét azonban tragédiák kísérték, sokszor egy hajszálon múlt az élete.

"Talán a rossz gyerekkorom miatt alakult így az életem: édesapám kiskoromban hagyott el, ami megpecsételte a sorsomat. Hamar megismertem a drogokat, különc személyiségem alakult ki, valamint a férfiakkal is sokszor pórul jártam" - nyilatkozta a Blikknek.

Forrás: Lil G/Instagram

Az első esetkor 15 éves volt, amikor egy drogos, piálós bulin a WC-ben rontották meg. Mivel évek teltek el azóta, ezt fel tudta dolgozni lelkileg. Ám nem olyan régen még egy ilyen trauma érte. "Ártatlan beszélgetésnek indult, segítséget kértek tőlem. Nem tudtam, hogy a vesztembe autózom, ugyanis egy kocsiban történt. Mindig mindenkinek segíteni szeretnék, majdnem ennek estem az áldozatául.

Félek a rendőrséghez fordulni, tartok tőle, hogy újra veszélybe kerülnék. Mindezek ellenére mégis mindenkinek azt üzenem, aki hasonló helyzetbe kerül, merjen segítséget kérni! Decemberben újra megpróbáltam öngyilkos lenni, de a szerelem életben tartott. Rájöttem, hogy nem hibáztathatom magam a történtekért, tovább kell lépnem - mondta Lil G, aki civil kedvesével nem régóta alkot párt, de komoly terveik vannak.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegélyszámot!