Meglepő dolgokat tartanak a hűtőjükben a sztárok

Kylie Jenner,
Gordon Ramsay,
Dwayne Johnson,
Vágólapra másolva!
Azt gondolnánk, hogy a sztárok többsége más ételeket és italokat fogyaszt, más alapanyagokat használ, mint az átlagemberek, de ők is ragaszkodhatnak egy-egy márkához, nekik is meglehetnek a maguk berögződései az étkezés terén. Mi az, amit állandóan megtalálhatunk Gordon Ramsay hűtőjében? Miről nem hajlandó lemondani Dwayne Johnson vagy Kylie Jenner?
Vágólapra másolva!

Gordon Ramsay

Forrás: AFP/2019 Getty Images/Ethan Miller

Mit rejthet a világ egyik legismertebb séfének, sztárszakácsának hűtője? Tojás mindig van nála otthon – mert szerinte nincs szexibb annál, ha egy férfi reggelire tökéletes rántottát készít a szerelmének –, de a parmezán vagy a humusz sem hiányozhat a háztartásból, mindkettőt tökéletes alapanyagnak tartja. Amiből pedig bármikor képes inni, az a rozé pezsgő, azt is mindig tart otthon a saját bevallása szerint – derült ki a Men's Journal videójából.

Dwayne Johnson

A Szikla hatszor-hétszer is eszik egy nap, többek között tojás, csirke, hal, zabpehely, krumpli és brokkoli fér bele az étrendjébe, természetesen az is pontosan kimérve. A teste karbantartásához kemény munkára és fegyelemre van szükség, de olykor enged magának egy-egy szabadnapot: egy alkalommal 150 napnyi diéta után négy pizzával, tizenkét palacsintával és huszonegy brownie-val jutalmazta meg magát:

Nemrég az Instagramon azt is megosztotta, hogy szerinte a két legjobb összetevő egy éjszakai lazuláshoz a sushi és a saját készítésű tequila:

Kylie Jenner

Gyorskaják és rágcsa – nagyjából ezek Jenner gyengéi, gyakorlatilag mindent megeszik, amitől a gondos szülők óvják a gyerekeiket. Rendszerint növényi italokkal, kávéval vagy teával kezdi a napját, de aztán jócskán elszalad vele a ló: nagy nasizóként a chipset, a kréker kekszeket sem veti meg, snackautomából is magához vesz bármit. Odáig van az In-N-Out nevű gyorsétteremlánc dupla cheeseburgeréért hagymával, a terhessége alatt heti egyszer biztosan rendelt tőlük. A teljes napi étrendjéről és kislánya, Stormi étkezési szokásairól hosszabban beszélt itt:

Alicia Silverstone

A Spinédzserek egykori sztárja már több mint tíz éve vegán életmódra váltott, úgy érzi, hogy a körmei is erősebbek, a bőre is szebb azóta. A színésznő a kertjében termeszt zöldségeket és fűszereket, amelyekből a fiával együtt főznek, sokszor leveseket. Szívesen készít brownie-t cukkiniból, és odáig van a tofuért mint alapanyagért: kirántja, megsüti, felhasználja pudinghoz. A hűtőjét itt mutatta meg:

Lapozzon, a következő oldalon folytatjuk!