Szinte csak hétvégente ittam, de akkor annyit, hogy másnap arra sem emlékeztem, hogy egyáltalán buli volt - mondta a Pokolgép egykori frontembere, Kalapács József.

"A cigaretta lerakása nagy győzelem volt, hisz a hétvégi bulikon napi három doboz is elment, az tényleg láncdohányzás volt. A leszokással jött egy hatalmas győzelemérzés, de az italt még nem akartam letenni. Viszont ez is csak elhatározás kérdése volt végül, mert amikor eldöntöttem, onnantól nem ittam többet. A páromat, Vivient három éve ismertem meg, ő kapott a piás időszakból is azért rendesen, de végig türelmes volt velem, talán ennek is köszönhető, hogy külső segítség nélkül túljutottam ezen is" - nyilatkozta a Blikknek a rocker, aki biztos benne, ha nem dönt így akkor, ma már nem is élne.

Kalapács JózsefForrás: Facebook, Kalapács József

"Szinte csak hétvégente ittam, de akkor annyit, hogy másnap arra sem emlékeztem, hogy egyáltalán buli volt, és utólag visszagondolva ez borzasztó, hisz az ember azért bulizik, hogy jól érezze magát, ha nem is emlékszik rá, akkor ott már nagy a baj" – mondta Kalapács József, aki két éve nem iszik.