Polgár Tünde szinte teljesen vak az egyik szemére

Polgár Tünde
Vágólapra másolva!
Polgár Tündének komoly problémái vannak a látásával: az egyik szemére szinte teljesen vak, de a másik is olyan rossz, hogy szemüveg nélkül semmit sem lát.
Vágólapra másolva!

A luxusfeleség korábban sem titkolta, hogy komoly problémái vannak a szemeivel: a balon ugyanis tompa látás alakult ki, kezelés, műtét pedig nincs a folyamatos látásromlása ellen. "Ma már a két szemem között majdnem 11 dioptria az eltérés, a jobb -8.25-ös, a másik +2.5-es. Kontaktlencse vagy szemüveg nélkül simán nekimegyek az ajtófélfának" - mesélte a Bestnek.

Forrás: Polgár Tünde/Instagram

"Máig nem sikerült megszeretnem, ezért inkább kontaklencsét használok. De csak a jobb szememen, ami teljes mértékben szabálytalan és ellenjavallott. A bal szemem olyannyira eltunyult, hogy azzal igazából semmit sem látok" - árulta el. Az orvostudomány jelenleg nem tud a luxusfeleség betegségén enyhíteni, nincsenek gyógymódok az látásának javítására, vagy legalábbis a romlás megállítására.

"Én mégis bizakodva figyelem a fejleményeket, és a barátaim is egyből riadót fújnak, ha hallanak valami új eljárásról. Az Egyesült Államokban egyszer már majdnem eljutottam a műtétig egy specialistánál, ám a beavatkozás előtt derült ki csak számomra, hogy csupán tíz százalék az esély a sikerre, és kilencven arra, hogy megvakulok. Nem vállaltam a kockázatot, inkább a kevesebbet választottam a semmi helyett. A legrosszabb forgatókönyv persze, így is bekövetkezhet, de bízom benne, hogy nem fogok megvakulni, ennél optimistább vagyok" – mondta.