Nem fogja elhinni, ki lehet Jennifer Aniston új szerelme

jennifer aniston
Vágólapra másolva!
Jennifer Anistont egy ismert színésszel, Jason Sudeikisszel hozták össze az amerikai bulvárlapok.
Vágólapra másolva!

Alig egy hete még arról indult meg a találgatás egy videó alapján, hogy Jennifer Aniston újra összejött-e az exével, John Mayerrel, most pedig Jason Sudeikisszel kapcsolatban merült fel ugyanez a kérdés.

Jason Sudeikis és Jennifer Aniston Forrás: AFP/Andrew Cowie/Andrew Cowie

A két sztár a Családi üzelmek-ben játszott együtt, ahol a szerepük szerint egymásba is szerettek, és az ismerőseik szerint azóta is vonzódnak egymáshoz – csakhogy eddig mindig foglalt volt valamelyikük.

Ilyen akadály most már nincs kettejük között, Sudeikis és korábbi menyasszonya, Olivia Wilde ugyanis tavaly szakítottak hét év jegyesség és két gyerek után, Wilde pedig azóta már a tíz évvel fiatalabb Harry Stylesszal jár.

Ketten a Családi üzelmekben Forrás: Collection ChristopheL via AFP/© Newman Tooley Films / Slap Happy Productions/Newman Tooley Films / Slap Happy

Sudeikist közben Keeley Hazell modellel is hírbe hozták, Anistonnál pedig még Gerard Butler neve is felmerült újabban, a hollywoodi pletykákkal foglalkozó Gossip Cop szerint viszont a színésznőnél egyértelműen Sudeikis lehet a befutó.