Rossz életétől búcsúzik a Venus együttes egykori énekesnője

Vágólapra másolva!
Legszebb rémálom címmel megjelent a Venus együttes egykori énekesnőjének, Varga Zsuzsának új dala, amelyhez klip is készült noir stílusban. Az M2 Petőfi TV műsorának vendégeként az énekesnő, valamint Ghyczy Csongor képzőművész árulta el részleteket a videóklip különleges képi világáról.
Vágólapra másolva!

2013 óta nem hallhattunk szóló dalt Varga Zsuzsától. Természetesen nem tűnt el az énekesnő a zenei színtérről, hiszen Stopsonic nevű együttesével aktívan koncertezett az elmúlt években. Most azonban egy teljesen új fejezet indult az előadó életében, amelynek első mérföldköve a nemrég megjelent klipje. Az elkészült anyag nemcsak hangzásában, hanem képi világában is izgalmasra sikerült.

Hiába szakad meg ebben az ember szíve" - árulta el az énekesnő az Én Vagyok Itt! stúdiójában annak kapcsán, hogy mit szeretett volna kifejezni a Legszebb rémálom címmel. Hozzátette: "a rossz életem lezárása, valami új, tisztább, frissebb és vidámabb dolog kezdete is a dal."

A szerzeményhez Ghyczy Csongor készített animációs klipet. "Mikor Zsuzsa elküldte a dalt, egyből a '70-es évek ugrottak be, Bonnie és Clyde története. A végeredmény egy noir stílusú, kissé karcos fekete-fehér klip lett minimál színezéssel" - mesélte a képzőművész Kovács Dórának és Csitári Gergelynek a közmédia műsorában.