Elítélték az egykori gyereksztárt, miután szexuálisan zaklatott egy kiskorút

Thirst Project 10th Annual Thirst Gala - Arrivals GettyImageRank2 arts culture and entertainment Vertical
BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - SEPTEMBER 28: Drake Bell attends Thirst Project 10th Annual Thirst Gala at The Beverly Hilton Hotel on September 28, 2019 in Beverly Hills, California. Alberto E. Rodriguez/Getty Images for Thirst Project /AFP (Photo by Alberto E. Rodriguez / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Két év próbaidőre ítélték Drake Bell egykori gyereksztárt, akinek szexuális zaklatás és kiskorú veszélyeztetése miatt kellett bíróság elé állnia.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, szexuális zaklatással és kiskorú veszélyeztetésével vádolták meg a Drake és Josh tinisorozat egyik címszereplőjét, Drake Bellt, aki 2017-ben, 31 évesen egy 15 éves lánynak küldözgetett obszcén üzeneteket, szexuális tartalmú leveleket.

Drake Bell Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Bell elismerte a bűnösségét, azt azonban tagadta, hogy a nemi szervéről is küldött volna fotókat a lánynak – amiről egyébként nem is került elő bizonyíték. Mindenesetre a lánynak így is komoly érzelmi sokkot okoztak az üzenetek: rémálmai és pánikrohamai voltak, a szülei hétezer dollárt költöttek terápiára.

Bellt a bíróság most két év próbaidőre és kétszáz óra közmunkára ítélte, illetve természetesen attól is eltiltotta, hogy kapcsolatba lépjen az áldozatával.