Keményen fogalmazott a magyar rapper, sokan kiborultak tőle

Lmen Prala
Vágólapra másolva!
Lmen Prala dalai többmilliós nézettséget érnek el a YouTube-on. Most trágár módon szidta azokat a kutyatulajdonosokat, akik gyerekként tekintenek az ebre.
Vágólapra másolva!

A 27 éves rapper - akit a YouTube-on 135 ezren követnek, és az Instán is 100 ezer fölött van - Instagram-történetében fejtette ki véleményét azokról a gazdákról, akik gyerekként tekintenek kutyáikra. " A gyerek százszor nagyobb felelősség, mint egy rühes kutya" - mondta a szabadszájú rapper, és ez csak a legfinomabb mondata volt a kármokodásokkal tarkított beszédből. Reagált is Essemm, akiről lehet tudni, hogy imádja a kutyákat, és van is egy tacskója, szerinte ez nagyon nincs rendben.

Lmen Prala Forrás: Lmen Prala

A poszt után azonnal rajongók százai ugrottak a témára, szerintük Prala a videóban elfogadhatatlan módon nyilvánult meg. A kommentszekcióban heves vita alakult ki a témát illetően, hogy szabad-e gyerekként gondolni a kutyákra, mire Prala egy új Instagram-történetet tett közzé, amiben elnézést kért a megfogalmazásért, elmondása szerint sokszor nagyon nyers a stílusa - és valójában nem úgy gondolta.