Békavadászat, késgyűjtés, hógömbkészítés: sztárok különös hobbijai

Hilton Jolie depp
Vágólapra másolva!
Ahogy az átlagembereknek, úgy a sztároknak is lehetnek különféle hobbijaik, elvégre muszáj valahogy elütni az időt két forgatás vagy két turné között. A hírességek kedvenc időtöltése azonban sok esetben extrém vagy legalábbis meglepő: van, aki a legszívesebben békákra vadászik – de a végén mindig elengedi azokat –, más hógömböket készít, babákkal játszik vagy épp makettvárost épít a szabadidejében.
Vágólapra másolva!

Paris Hilton

Forrás: Full Picture Agency via AFP/FPA/Fpa

Hiltonról talán nehéz elképzelni, hogy szívesen időzik a természetben, azt pedig még inkább, hogy nem irtózik a békáktól – pedig a legkedvesebb időtöltése éppen a békavadászat. Ahogy egyszer a The Sun magazinnak mesélte, van egy-egy farmja Kaliforniában, illetve Nevadában, valamint egy szigetet is birtokol, ahol azzal szokott szórakozni, hogy a környékről összeszedi a békákat egy vödörbe, majd egyszerre elengedi azokat.

Mike Tyson

Forrás: Getty Images/2019 John Lamparski/John Lamparski

A híres bokszoló meglepő hobbijáról az Animal Planet még sorozatot is készített Taking on Tyson címmel, ebből az derült ki, hogy Tyson a visszavonulása után galambásznak állt,
gyorsasági és szépségversenyekre hordja a madarait. A galambok iránti szenvedélye már gyerekkorában megvolt, állítólag egy (felnőtt) kukást ki is ütött, amikor látta, hogy az egyszerűen a szemétbe dobja frissen elpusztult házigalambját, Juliust.

Taylor Swift

Forrás: NurPhoto/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

Az énekeső főleg a karácsonyi időszakban hódol a hobbijának, ugyanis szívesen készít hógömböket befőttesüvegekből, ahogy azt a Pinteresten látta egyszer, és nagyon megtetszett neki: azt mondta, újra gyereknek érzi magát tőle. Swiftnek a kis műalkotásaiból már kiállítása is volt, egyébként pedig nemcsak a családjának és a barátainak ad néha hógömböket ajándékba, de pár hűséges rajongója is kapott már belőlük.

Johnny Depp

Forrás: Getty Images/2016 Anadolu Agency/Anadolu Agency

A színész legfőbb hobbija ma már talán az ivás, de egyébként jelentős babagyűjteménye is van, amelyben limitált kiadású Barbie-k mellett például Beyoncé vagy Lindsay Lohan műanyag mása is megtalálható, csakúgy, mint a High School Musical csapatáé. Depp ráadásul nemcsak gyűjti a babákat, de régebben a gyerekeivel is szívesen játszott velük – úgy érezte, hogy a babázásban legalább jó.

Angelina Jolie

Forrás: shutterstock

Gyerekkorában temetkezési vállalkozó akart lenni, nem lehet csodálkozni azon, hogy nem ő gyűjti a Barbie-babákat, hanem Depp. A színésznőnek ehelyett késekből és tőrökből van komoly kollekciója, amelynek első darabját még az édesanyjától kapta tizenegy-tizenkét évesen. A nem mindennapi hobbival Jolie már a saját gyerekét, Maddoxot is megfertőzte, neki is vásárolt már pár különleges kést egy speciális boltban.

Lapozzon, a következő oldalon újabb különös hobbikkal folytatjuk!