Agyrázkódást szenvedett egy szereplő a Totem forgatásán

Novák Zalán
Vágólapra másolva!
Vasárnap indult el a TV2 új, saját fejlesztésű műsora, a Totem. Már az első epizód is drámaira sikeredett, hiszen a Szarvasok csapatának instruktorát, Novák Zalánt baleset érte az erdőben.
Vágólapra másolva!

Az első adásban majd 4 méter magasból szakadt egy faág a csapat instruktorának, Novák Zalánnak a fejére. A volt exatlonos szerencsére megúszta egy enyhe agyrázkódással, és szinte azonnal tudta folytatni a csapattal az utat.

De szerencsére csak egy nagyobb ütést kaptam, így a stábbal lévő orvos gyors vizsgálata utána kérésemre azonnal folytathattuk az utunkat" - mesélte a Borsnak Novák Zalán, aki nem is maga miatt aggódott a leginkább, hanem a csapatáért.

https://www.instagram.com/novakzalan/

"Bárki lehetett volna, akire rászakad az ág. Úgy vagyok vele, hogy inkább én kapjam, mint bárki a csapatból, hiszen nekem az a feladatom, hogy elérjem, hogy biztonságban érezzék magukat a játékosok" - mondta, majd azt is elárulta, hogy a probléma fő oka az volt, ahogy az első két epizódból is látszik, hogy a csapatában mindenki vezéregyéniség. Ebben rejlik szerinte a csapata erőssége és egyben gyengesége is.