Így bulizott Rúzsa Magdi egy fesztiválon

Rúzsa Magdi
Vágólapra másolva!
Az idén nyáron megrendezett 10 Nap Strand néven futó Strand Fesztivál házigazdája megszokott felállás szerint a Petőfi Rádió és az M2 Petőfi TV voltak, és olyan, világszerte is híres előadókat kérdeztek műsoraikban, mint Milky Chance, Allen Farben, vagy a Lost Frequencies zenészei. A magyar fellépők szintén interjút adtak a műsorvezetőknek, Rúzsa Magdi első balatoni élményeiről mesélt, amelyet 19 éves korában élt át.
Vágólapra másolva!

A 10 Nap Strand fesztivál záróhétvégéjén a hazai zenei élet kiemelkedő alakjait szólaltatta meg műsoraiban a Petőfi Rádió. Az Így ni! című műsorban Rúzsa Magdi a koncertje előtti percekben mesélt a műsorvezetőnek, Majoros Ritának, hogy milyen emlékek fűzik a fesztivál helyszínét adó Balaton-parthoz.

Rúzsa Magdi Rúzsa Magdi, Instagram

„A gyerekkorból kimaradt teljesen a Balaton, sőt én már 19-20 éves voltam, amikor először láttam, viszont abszolút megértettem, hogy miért mondták, hogy ez a magyar tenger"- jegyezte meg az előadóművész hozzátéve, hogy Tihany és Balatonszőlős váltak kedvenc helyeivé a tó környékén.

A Petőfi Rádió hallgatóinak azt is elárulta, hogy bár a fesztiválokon fellépőként sokszor nincs lehetősége megtapasztalni a felszabadult fesztiválhangulatot, volt már rá példa korában, hogy egy koncertje után elvegyült a tömegben, és élvezte a többi előadó által megteremtett légkört.

„Nagyon kíváncsi voltam arra, hogy mit csinálnak a többiek, és hogy milyen érzéseket váltanak ki belőlem más magyar zenekarok koncertjei"- vallotta be Magdi az Így ni!-ben.

Az interjúban szó esett a karantén ideje alatt megkezdett projektjeiről, mint mesekönyvének musical változatának megtervezéséről, valamint a tavasszal elkészült Karma lemezéről is, amelyről több dalt is előadott a színpadon. A Rúzsa Magdival készített teljes interjút megtalálhatják itt.