Letartóztatták a részegen karambolozó zenészt

14th Annual Academy Of Country Music Honors GettyImageRank2 arts culture and entertainment awards ceremony Vertical MUSIC
NASHVILLE, TENNESSEE - AUGUST 25: Joe Don Rooney of Rascal Flatts accepts an award onstage at the 14th Annual Academy Of Country Music Honors at Ryman Auditorium on August 25, 2021 in Nashville, Tennessee. Jason Davis/Getty Images,,/AFP (Photo by Jason Davis / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Ittas vezetés miatt letartóztatták a Rascal Flatts egyik tagját, Joe Don Rooney-t, aki aztán összevissza beszélt a kihallgatás során.
Vágólapra másolva!

A Rascal Flatts nevű countryzenekar gitárosa, Joe Don Rooney a Tennesse állambeli Williamson megyében nekiment egy fának a kocsijával, miután lesodródott az útról.

A zenész a hajnali balesetet először egy szarvasra fogta, amely az állítása szerint hirtelen átszaladt előtte az úton – miközben ő maga italtól bűzlött a kiérkező rendőrök szerint.

Joe Don Rooney egy díjátadón idén augusztusban Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Jason Davis

Rooney a józansági teszten is elbukott, végül bevallotta, hogy egy barátjánál ivott, és "eggyel több pohárral" fogyasztott a kelleténél.

A zenészt letartóztatták, de 2500 dolláros óvadék fejében már szabadon is engedték, novemberben kell majd megjelennie a bíróságon.