Tóth Gabi már nagyon megbánta, hogy elragadták az indulatai

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Az énekesnőt elragadták az indulatai, amikor leguóbbi blogbejegyzésében az iskolai megaláztatásairól mesélt. Már nagyon megbánta, hogy gondolkodás nélkül kifakadt.
Vágólapra másolva!

Tóth Gabi október eleji blogbejegyzésében arról beszélt, hogy volt egy tanárnő, aki kifejezetten fújt rá és akadályozta. "Biztosan sokan vannak, akiket az ilyen mumustanítónénik egy életre megcsonkítanak és a tehetségük elvész, mielőtt egyáltalán próbára tehették volna magukat. Egy élet múlhat azon, milyen kezekbe kerül egy gyerek és milyen pedagógusok kísérik őket életük első éveinek rögös útján. Ez a bizonyos tanárnő úgy vélte, hogy engem meg kellene buktatni énekből, és majdnem sikerült is neki, de szerencsére a saját tanárom, amennyire tudott, kiállt értem" - írta akkor.

Forrás: Tóth Gabi/Instagram

Most azonban megbánta, hogy ilyen keményen fogalmazott és főleg azt, hogy ebből az szűrhető le, hogy a Tóth lányoknak maga volt a pokol az iskola. "Tényleg lelkiismeretfurdalásom volt, miután kikerült a blogom legutóbb, mert

én is beleestem abba a hibába, amibe oly sokan, történetesen, hogy a jó dolgokat természetesnek vettem, miközben az engem ért sérelmeket megosztottam veletek.

Pedig a jó dolgok azért történtek, mert jó emberek is voltak körülöttem/körülöttünk a (a korábban már említett Tamás Lajos bácsin kívül is), csak őket 14 évesen, a középiskolában ismertem meg" - írta, és a család.hu-n vezetett blogjában részletesen mesélt azokról, akiknek sokat köszönhetnek.