Nincs egyedül! - videóval próbál bizonyítani a Loch Ness-i szörnyre vadászó megszállott

Vágólapra másolva!
Nézze meg, döntse el, mit lát!
Vágólapra másolva!

A Daliy Record számolt be az ír Eoin O Faodhagain észleléséről, aki biztos benne, hogy a titokzatos lényt látta a webakemrán, de nem csak azt, hanem a párját is. Mint a lapnak elmesélte, mindig is izgatta a tó körüli rejtély, a mendemonda, majd 1987-ben oda is utazott - és már elsőre szerencséje volt, állítja, hogy látott egy púpot a víz közepén.

Összesen négyszer járt a tónál, legutóbb a feleségével, idén nyáron. Kissé rákattanhatott erre a rejtélyre, mert sok ezer órát töltött azzal, hogy a tónál lévő webakemrákat figyelte, hátha szokatlan jelenséget észlel. Most azt állítja, hogy a videón, amely itt megnézhető, a hajó fölötti foltok arra utalnak, hogy valami hatalmas állat van ott. Mi nem látunk mást, csak egy csíkot a vizen, de hátha más sikerrel jár:

Daily Record

A Loch Ness-i szörny (becenevén Nessie) egy állítólagos élőlény, amely a skóciai Ness-tóban él Inverness városa közelében. Nessie a jetivel együtt a kriptozoológia (vitatott létezésű lényekkel foglalkozó „tudomány") egyik legismertebb témája. A róla szóló legenda már évszázadok óta kering, legelső ismert említése Szent Kolumba 565-ből származó legendájában történik, ahol a szent megment egy embert a szörnytől.