Vágólapra másolva!
A Farm VIP második adásában sírva fakadt, rettentően lassan haladtak a feladattal.
Vágólapra másolva!

Elindult a TV2 tanyasi valóságshow-jának második évadja, lement a második adás, ennek a végén Erdélyi Mónika elsírta magát, annyira lassan haladtak a feladattal. „Éjszaka volt... mi meg, mint egy vert sereg. Én mindent nagyon megélek" – magyarázta a Farm VIP kísérőműsorában, amelyből kiderült, hogy maximalistának tartja magát, de az új feladatoktól mindig tartott.

Videón a sírós jelenet:

tv2

Bódi Sylvi A farm, ahol élünk-ben elmondta, hogy nem a nomád körülményektől, hanem a társaktól félt: „Nyolc vadidegen ember összeköltözik, minimális komforttal... de az alvással nem volt baj, pedig a horkolástól tartottam. Volt nehézség és kínlódás, de kapcsolódtunk a földhöz és az energiájához" – magyarázta.

Oláh Gergőnek sok problémája volt az alvással, mert a pajtában a pelék túl virgoncak voltak. „Minden hajnalban sikítottak. Attól féltem, rám pottyannak" – mondta. A komfortot hiányolta, és zavarta, hogy mindenhez, még a meleg vízhez is tüzet kellett rakni, fát vágni. Ő élt így szegénysorban, kisgyerekként, úgyhogy zokszó nélkül tette a dolgát.