Krausz Gábor elmondta, mit tenne azokkal, akik bántják Tóth Gabit

Krausz Gábor, Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Ősszel sokan bántották a feleségét, elege lett.
Vágólapra másolva!

"Megértem, ha néhányan most elfogultsággal fognak vádolni. Számomra azonban természetes, hogy kiállok a családomért, a feleségemért, bármi történjék is. Sokáig csendben tűri az ember, hogy élete párját olyan jelzőkkel illetik, minősítgetik,

Persze, az erőszak sosem célravezető, de az törjön pálcát felettem, aki nem védené, óvná meg a szíve választottját, ha nyilvánosan köpködnék vagy brutális szavakkal illetnék az utcán. Az online világban azonban erre sincs lehetőség, igazából már az értelmes párbeszédre sem" - írta közösségi oldalán.

https://www.instagram.com/gabor.krausz

"Gabit is felkérte a Magyar Turisztikai Ügynökség egy projektre, aminek az a lényege, hogy a hagyományos, közismert dalainkat feldolgozzák, modern köntösbe öltöztetik, újra hangszerelik. A cél az, hogy a fiatalokhoz is utat találjanak ezzel és népszerűsítsék. Megőrizve megújítunk, hogy továbbadhassuk értékeinket az utánunk jövő generáció számára" - jegyezte meg.

"Közeleg a karácsony, Gabi ezért A Mennyből az angyalt énekelte el és a hozzá készült klip is ezt az emelkedett hangulatot tükrözi. A karácsonyról, a szeretet ünnepéről szól. Néhány "véleményvezér", "újságíró" ezt nem nézte jó szemmel és újabb gyűlölethullámot gerjesztett. Advent idején, a szeretet ünnepére készülve.

Őszintén szólva valahol számítottunk rá, mégis meglepődtünk.. vagy sokkal inkább elszomorodtunk. Tényleg ide jutott ez a világ? A tehetetlenség pedig, amit egy férj ilyenkor érez gyomorszorító. Mert jó néhány kérdést szeretnék ilyenkor feltenni, szemtől szembe és tisztázni, korrekten, hogy mi is a gond" - írta az Instagramon.