20 évig keményen drogozott Will Smith anyósa

Adrienne Banfield-Norris, Will Smith anyósa
Vágólapra másolva!
Will Smith anyósa, Jada Pinkett Smith anyja, vagyis Adrienne Banfield-Norris egy időben heroinfüggő volt, de 31 éve tiszta: ezt ünnepelte az Instagramon egy videóval, amelyben az eredményeiről beszélt.
Vágólapra másolva!

A Gammynek becézett Adrienne Banfield-Norris egy Instagram-videóban vallott arról, hogy 31 éve tiszta, azóta nem nyúlt semmilyen droghoz – miután korábban több mint 20 évig drogozott, egy időben heroinfüggő is volt.

Mint mondta, eljutott egy olyan pontra, amikor már se droggal, se a nélkül nem tudott emberi lényként funkcionálni, börtönbe vagy elmegyógyintézetbe is juthatott volna, ha épp nem hal meg – vagy nem választ egy új életet.

Jada Pinkett Smith már korábban mesélt arról, hogy tinédzserként jött rá, hogy az anyja drogozik, miután sokszor képtelen volt értük menni az iskolába, esetleg elaludt valaminek a közepén.

Willow Smith, Jada Pinkett Smith és Adrienne Banfield-Norris a Red Table Talk promóképén Forrás: Facebook/Red Table Talk

Azóta már dolgoztak is együtt többször: a Facebookon – Willow Smithszel kiegészülve – közösen vezetik a Red Table Talk című sorozatot, Banfield-Norris pedig még a Rossz anyákban is eljátszotta Jada Pinkett Smith karakterének az anyját.