Rejtélyes, furcsa, dupla haláleset: anyját és apját veszítette el egyszerre a színésznő

The Art Of Elysium Presents WE ARE HEAR'S HEAVEN 2020 - Inside GettyImageRank3 arts culture and entertainment celebrities Vertical
LOS ANGELES, CALIFORNIA - JANUARY 04: Alicia Witt attends The Art Of Elysium's 13th Annual Celebration - Heaven at Hollywood Palladium on January 04, 2020 in Los Angeles, California. Randy Shropshire/Getty Images for The Art of Elysium/AFP (Photo by Randy Shropshire / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Gyászol a közel 90 filmben és sorozatban látott amerikai színésznő, Alicia Witt, miután az anyja és az apja is meghalt – egyelőre azonban nem tudni, miért.
Vágólapra másolva!

Tragédia történt Alicia Witt családjában: a szüleit – a 75 éves Diane-t és a 87 éves Robertet – holtan találták massachusettsi házukban.

A színésznő pár napja nem hallott felőlük, nem is érte el őket, ezért megkérte egy közelben lakó unokatestvérét, hogy nézzen rájuk – ő azonban már csak a holttestüket találta meg.

Alicia Witt Forrás: Getty Images via AFP/2020 Getty Images/Randy Shropshire

A rendőrség egyelőre vizsgálja, hogy mi történhetett, a szülők miért haltak meg (szinte) egyszerre. Idegenkezűségnek nem volt nyoma, és a szén-monoxid-mérgezést is kizárták, noha a fűtéssel állítólag volt korábban gond a házban.

Alicia Witt eddig 89 filmben és sorozatban játszott: az első szerepeit David Lynchtől kapta – az 1984-es Dűne után a Twin Peaksben is feltűnt –, későbbi sorozatok közül pedig olyanokban láthattuk hosszabban, mint a Cybill, a Friday Night Lights – Tiszta szívvel foci, A törvény embere, a Nashville, Az ördögűző vagy a Narancs az új fekete.