Visszavárják a világsztárt a börtönbe a régi rabtársak

Bill Cosby Released From Prison GettyImageRank2 arts culture and entertainment Vertical
CHELTENHAM, PENNSYLVANIA - JUNE 30: Bill Cosby speaks to reporters outside of his home on June 30, 2021 in Cheltenham, Pennsylvania. Bill Cosby was released from prison after court overturns his sex assault conviction. Michael Abbott/Getty Images/AFP (Photo by Michael Abbott / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
 Bill Cosby tavaly nyáron elhagyta a pennsylvaniai börtönt, azonban olyannyira segítette a börtönben lakók életét, hogy visszavárják a cellatársak.
Vágólapra másolva!

Mint ahogyan arról korábban már beszámoltunk a híres komikus, Bill Cosby ítéletét megsemmisítette a Pennsylvaniai Legfelsőbb Bíróság, ezért 2021. nyarán szabadon is bocsátották.

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Handout

Ennek azonban nem örül mindenki, így a cellatársai sem. Nem azért, mintha irigykednének rá és a szabadságára, hanem meglepő módon azért, mert ő lett a kulturált magatartás példája a börtön falai között: megoldotta a rabtársai között felmerült vitákat, szorgalmazta a továbbtanulásukat, mindezt azért, hogy az életük jobbá váljon, így ő lett a pennsylvaniai állami börtön „guruja".

Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Michael Abbott

Amíg Cosby élvezi az újra megtalált szabadságát, a rabtársai visszavárják motivátornak a börtönbe volt cellatársukat, amitől ő sem zárkózik el.