Különleges adással készül a Duna A Dal nézőinek

A Dal 2021
Vágólapra másolva!
A nemzet televíziója egyedülálló zenei kínálattal készül január 23-ra. A Petőfi Zenei Díjátadót követően A Dal 2022-re hangolódhatnak a nézők. A Duna különleges összeállítással készül a show-műsor első évtizedéből.
Vágólapra másolva!

11. évadához érkezett A Dal. A show-műsor megannyi slágert és előadót adott a hazai könnyűzenei életnek.

Ezt eleveníti fel a dalverseny első évtizedéről szóló válogatás, A Dal - Pillanatok.

A Duna nézői újra átélhetik az emlékezetes momentumokat, meghallgathatják az elmúlt évtized legjobbjai közé került hazai produkciókat. A visszapillantó adásban megszólalnak régi nagy kedvencek, korábbi versenyzők, egykori zsűritagok és elismert előadóművészek is megosztják élményeiket.

Forrás: A Dal/Instagram

A seregszemle nem lenne teljes az első évad női zsűritagja és a jubileumi verseny nyertes dalának előadója nélkül. Wolf Kati énekesnő hamarosan újra testközelből élvezheti az élő show varázsát, hiszen visszatér a dalválasztó ítészei közé. Míg A Dal 2021 győztes dalának előadója, a Kaukázus új fénykorát éli a műsornak köszönhetően.

A Dal 10 év alatt számos zenész számára hozott áttörést, és fülbemászó dallamokkal gazdagította a hazai könnyűzenei palettát. Január 29-től újabb 40 produkció kap lehetőséget, hogy az év dala legyen, amit az egész ország dúdol majd.