Meggyes Dávid: Nem szépítettem semmit, mindent elmondtam Horváth Grétának

Ázsia Expressz 2. Horváth Gréta és Meggyes Dávid
Vágólapra másolva!
Mint korábban írtuk, külön utakon folytatja a TV2 sztárpárja, Horváth Gréta és Meggyes Dávid. Az Ázsia Expressz 2019-es évadának győztes párosa a férfi hűtlensége miatt futott zátonyra, ezt Dávid egy percig sem titkolta. A pár négyéves viszonyának egy harmadik érkezése vetett véget.
Vágólapra másolva!

"Mérges vagyok és csalódott. Nem szerettem volna a nagy nyilvánosság elé tárni a magánéletünk intim részleteit, úgy gondoltam, hogy ezt nekünk kell megoldanunk Grétával. Hittem benne, hogy két intelligens ember ezt meg tudja beszélni egymás között. Én őszinte voltam, beleálltam a dologba, sok férfitársammal ellentétben nem szépítettem a helyzetet. Voltak a kapcsolatunkban boldog és persze nehéz időszakok is, de Grétát tisztelem annyira, hogy odaálltam elé és elmondtam neki, amikor ki akartam lépni ebből" - nyilatkozta Meggyes Dávid.

Horváth Gréta és Meggyes Dávid Forrás: TV2/sajtoszoba.tv

"Sajnálom, hogy ez történt. Arra azonban szeretnék reagálni, amivé kezd alakulni ez a történet: Nem én vagyok a patás ördög, méltatlan a párkapcsolatunkhoz ez az egész. Nem akartam és nem is akarok bántani senkit. Bízom benne, hogy a továbbiakban a nyilvánosság kizárásával meg tudjuk oldani a helyzetet. Mindkettőnk érdeke ezt kívánja" – mondta a Bors megkeresésére.

Az előzményekről a cikk alatt olvashat.