Nemi erőszakkal vádolják a korábban zaklatásért feljelentett énekest

STARZ POWER Season 6 Red Carpet And Premiere Event At Madison Square Garden GettyImageRank3 arts culture and entertainment Vertical
NEW YORK, NEW YORK - AUGUST 20: Trey Songz performs onstage at STARZ Madison Square Garden "Power" Season 6 Red Carpet Premiere, Concert, and Party on August 20, 2019 in New York City. Jamie McCarthy/Getty Images for STARZ/AFP (Photo by Jamie McCarthy / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Egy nő névvel és arccal, egy nyilvános tweetben vádolta meg nemi erőszakkal Trey Songz énekest.
Vágólapra másolva!

A Las Vegas-i egyetem kosárlabdacsapatában játszó Dylan Gonzalez a Twittteren írt arról, hogy Trey Songz megerőszakolta egy jól ismert helyi hotelban:

Gonzalez a posztjával kiállt a bántalmazott nők mellett, szerinte csakis úgy lehet meggyógyulni, ha az ember beszél az őt ért traumákról.

A nő a Songz elleni zaklatási vádak után lépett elő, 2021 végén ugyanis több nő is feljelentette az énekest egy Las Vegas-i hotelben történtek miatt. Bár az állítólagos áldozatok neve ott nem volt nyilvános, a People magazin jelezte, hogy két külön esetről van szó.

Trey Songz Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Jamie Mccarthy

A leginkább talán Nicki Minajzsal közös számáról, a Bottoms Upról ismert Songz tagadta a vádakat, Gonzalez ügyvédi csapata viszont így is közölte, hogy jogi útra tereli az ügyet.