Fejbe rúgta az őt üldöző cápát, így menekült meg a tévésztár

Premiere Of Netflix's "Game Over, Man!" - Red Carpet GettyImageRank3 USA California Premiere Westwood Neighborhood - Los Angeles Photography Steve-O Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities Regency Village Theater Netflix Westwood PersonalityI
WESTWOOD, CA - MARCH 21: Steve-O attends the premiere of Netflix's "Game Over, Man!" at Regency Village Theatre on March 21, 2018 in Westwood, California. Araya Diaz/Getty Images/AFP (Photo by Araya Diaz / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Felidézte legveszélyesebb mutatványát a Jackass egyik sztárja, Steve-O: egyszer egy cápa elől menekült az óceánban, horoggal a szájában.
Vágólapra másolva!

A Jackass sztárja, Steve-O egykori kollégájával, Johnny Knoxville-lel beszélgetett podcastjában, a Steve-O's Wild Ride-ban, ott került szóba az is, hogy mi volt a legveszélyesebb, legijesztőbb mutatványuk a műsor során.

Steve-O és Johnny Knoxville még 2010-ben Forrás: Getty Images via AFP/2010 Getty Images/Kevin Winter

Steve-O a második évadból említette azt a jelenetet, amikor emberi csaliként bedobták a cápáktól hemzsegő óceánba, amihez még egy horgot is átszúrt az arcán:

Azt mesélte, a műsor során akkor fordult elő először, hogy valódi rémületet érzett a kollégáin, a horgászt játszó Manny Puig kiabált ugyanis rá, amikor egy makócápa közelített a lába felé. Nem meglepő, hogy Steve-O is pánikba esett, de ösztönösen hátrarúgott, amivel pont fejbe találta az állatot – így nyert annyi időt, hogy odébb tudjon úszni.

Steve-O csak évekkel később kérdezte meg a rendezőt, Jeff Tremaine-t, hogy mi lett volna a tervük arra az esetre, ha megharapja őt egy cápa – hisz nagyjából kétórányira voltak az amúgy hurrikán sújtotta parttól. "Nem volt tervünk" – közölte Tremaine.