Újabb énekes áll ki a Sztárban sztár legutóbbi kiesője mellett

Orsovai Reni
Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár harmadik élő adásának utolsó percei drámai hangulatban teltek, versenytársai is sírva búcsúztak az énekesnőtől. A nézők szavaztak, Orsovai Reni nem az őt kedvelő zsűri miatt esett ki.
Vágólapra másolva!

A vasárnapi élő show végén, Orsovai Renitől búcsúztak versenytársai és a közönség egyaránt. Az énekesnő kimagasló teljesítményt nyújtott a zsűri véleménye szerint is, ezért mindenki fájó szívvel vette tudomásul, hogy nem látják többet műsor színpadán.

Az énekesnő nem tagadta, nagyon rosszul érintette a tény, hogy nem mehet tovább a versenyben, miután megtudta az eredményt azonnal hullani kezdtek a könnyei. A felkavaró jelenetek több zenésztársából is heves érzelmeket váltottak ki, először Deniz fejezte ki nemtetszését kolléganője kiesését illetően.

Őt követte Rácz Gergő, aki Orsovaival többször is dolgozott már együtt, és tegnap is élőben követte az eseményeket a stúdióban. Mindkét zenész éles kritikát fogalmazott meg a történtekkel kapcsolatban, nagyon sajnálják, hogy ilyen hamar távoznia kellett az énekesnőnek.