Agyvérzése után hazament a kórházból Zámbó Jimmy testvére

Zámbó Jimmy
Vágólapra másolva!
Március elején derült ki, hogy Zámbó Jimmy legidősebb testvére, György másodszorra is sztrókot kapott. Azonnal kórházba szállították, szinte a szerencsén múlott csak, hogy túlélte az agyvérzést. Most saját felelősségre távozott a kórházból. A családtagjai mellette vannak, de aggódnak.
Vágólapra másolva!

Hiába ment haza saját felelősségre a kórházból, még nincs jól Zámbó György, tudta meg a Bors Zámbó Krisztiántól. Az énekes és családja folyton mellette vannak, mert nagyon le van gyengülve.

Forrás: Ripost/Zámbó Árpy

"Nem bírja a kórházat, így hazajött. Folyton viccelődünk, így próbálja meg túlélni ezt az egészet" - mondta az énekes, aki szintén rádöbbent, hogy jobban oda kell figyelnie magára. "Felment a koleszterinem egy kicsit, már nem ihatok vagy ehetek bármit úgy, ahogy akarok. Ha nem vigyázok, könnyen az történhet velem is, mint Gyurival. Most egyfajta életmódváltásba kell kezdenem" - mondta.

Az énekes külön kiemelte, hogy mennyire hálás az egészségügyi dolgozóknak azért, amit a nagybátyjáért tettek. "Le a kalappal előttük, mert Gyurinak nagyon komoly sztrókja volt, mégis tudtak neki segíteni annyira, hogy már otthon lehet velünk."