51 évesen meghalt a Mandalorian sztárja

Rio Hackford
WEST HOLLYWOOD, CA - JANUARY 30: (L-R) Rio Hackford and Helen Mirren attend the Weinstein Company & Netflix's 2016 SAG after party hosted by Absolut Elyx at Sunset Tower on January 30, 2016 in West Hollywood, California. John Sciulli/Getty Images for The Weinstein Company/AFP (Photo by John Sciulli / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Meghalt Rio Hackford amerikai színész, akit közel 40 filmben és sorozatban láthattunk a pályája során.
Vágólapra másolva!

51 évesen egy meg nem nevezett betegségbe halt bele Rio Hackford színész, Helen Mirren nevelt fia, akiről a színésznő is megemlékezett az Instagram-oldalán.

Rio Hackford és Helen Mirren Forrás: Getty Images via AFP/2016 Getty Images/John Sciulli

Hackford összesen 37 produkcióban játszott: 1990-ben a Micsoda nőben kapta első (statiszta)szerepét, később olyan filmekben is feltűnt, mint A halál napja, a Bárbarátok, a Déjà vu, A hasonmás vagy a Trumbo.

Hosszabban láthattuk a Treme-ben vagy az American Crime Storyban, miközben a The Mandalorianben is közreműködött: egy epizódban Riot Mart személyesítette meg, illetve IG-11-hez is felhasználták az alakítását.

Utoljára a Pamela Andersonról szóló minisorozatban, a Pam & Tommyban vendégszerepelt, összes munkáját itt találja összegyűjtve.