Kate Hudson miatt sírta át az éjszakát a szexi színésznő

"The Change Constant" - Pictured: Penny (Kaley Cuoco). Sheldon and Amy await big news, on the series finale of THE BIG BANG THEORY, Thursday, May 16 (8:00-8:30PM, ET/PT) on the CBS Television Network. Photo: Michael Yarish/Warner Bros. Entertainment Inc.
"The Change Constant" - Pictured: Penny (Kaley Cuoco). Sheldon and Amy await big news, on the series finale of THE BIG BANG THEORY, Thursday, May 16 (8:00-8:30PM, ET/PT) on the CBS Television Network. Photo: Michael Yarish/Warner Bros. Entertainment Inc. A?© 2019 WBEI. All rights reserved.
Vágólapra másolva!
Kaley Cuoco nemrég egy interjúban bevallotta, hogy Kate Hudson kaparintotta meg azt a filmszerepet, amiben ő már szinte biztos volt, hogy az övé lesz.
Vágólapra másolva!

A nagysikerű krimi második részt kap, melyben az első részből ismert Daniel Craig is újra feltűnik a nyomozó szerepében. A Tőrbe ejtve második részének egyik szerepére pályázott Kaley Cucoco – az Agymenők Pennyje – is, aki elmondása szerint teljesen „bezsongott", hogy Craiggel együtt játszhat.

Tőrbe ejtve (Knives out) 2019 Forrás: AFP

Annyira beleélte magát, hogy övé lesz a szerep, hogy már bőröndjét is előre becsomagolta a görögországi utazásra. Majd amikor közölték vele, hogy mégsem ő a befutó, – hanem Hudson – végig sírta az egész éjszakát.

Még kémiáról is olvastam... Aztán mégsem kaptam meg, és csak sírtam és sírtam egész éjjel. Végül Kate kapta, aki valóban nagyszerű" – nyilatkozta Cuoco.

Végül rájött, hogy minden okkal történik, mert rövidesen megtalálták egy számára sokkal testhezállóbb szereppel, ami nagyon tetszett neki és végül rájött, hogy mindenki ott van, ahol épp lennie kell – írja a The Hollywood Reporter.