Kulcsár Edina akkor is elhagyta volna Csutit, ha nem találkozik az új sztárszerelmével

Kulcsár Edina G.w.M Mi vár Kulcsár Edinára és G.w.M-re? Az azonos csillagjegy egyszerre áldás és átok
Vágólapra másolva!
Az év legérdekesebb hazai szakítása a hazai bulvárban Kulcsár Edina és Szabó András Csuti szétválása volt - mint ismert, a modell-infuenszer a .Gw.M. néven befutott Varga Márkért hagyta ott a férjét.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina a hétévégén rajongói kérdéseire válaszolt az Instagram-oldalán, kiderült, hogy szerinte sokan nem azt mutatják, milyen a valós énjük. "Nekek az fura, amikor valakit személyesen ismerek, tudom milyen, és ahhoz képest mit mutat magából a közösségi oldalakon. És tudnátok, hány ilyen ember van!" - írta.

Forrás: Instagram/gwmmusic

A modell azt is elárulta, hogy akkor is elhagyta volna Csutit, ha nem jön a rapper az életébe. "Meg is volt a kitűzött dátum, mikor jelentem be otthon. Nagyon rég készültem erre a lépésre" - vallotta.

Instagram, Kulcsár Edina

Arról is ír, hogy nagyon boldog új kapcsolatában, és ha csak három hétig tartott volna, már akkor is megérte volna. "Felért egy újraélesztéssel" - közölte.

Instagram, Kulcsár Edina

A modell-műsorvezető arról is beszélt, hogy vállalna-e mellpalsztikát, illetve szóba hozta Csuti barátnőjét is, akivel pár hete együtt látható. Erről itt olvashat.